DUKAT FÖR SOMMAR

Med Sofi Fahrman Engelbert

Det är dukat för sommar när Sofi Fahrman Engelbert, co-creative director på PICK A POPPY, öppnar dörrarna till sitt hem. Utforska Sofis personliga favoriter från kollektionen tillsammans med hennes bästa tips för det dukade bordet nedan!

EN DUKNING MED
PERSONLIG TOUCH

"Mina bästa tips för att få varje gäst att känna sig välkommen är att med enkla medel skapa en dukning med personlig touch. Det kan vara så enkelt som att plocka en bukett av dina favoritblommor och ställa på bordet, välkomna gästerna med din personliga favoritdrink, eller skriva ner kvällens meny på dekorativa pappersark. Med små detaljer och stor personlighet kommer du långt!"

xx, Sofi

“Sätt din personliga prägel på dukningen genom att mixa och matcha assietter och huvudtallrikar från olika serier. Idag har jag valt en romantiskt lekfull kombination där rosett-ikonen, som länge dominerat i modesammanhang, får flytta in på tallriken och på servetten. För att addera en extra dimension av lekfullhet har jag matchat med den blå Cirkus-tallriken.”

xx, Sofi

“En dukning där romantiska former möter lekfull elegans”

xx, Sofi

MED SMAK
AV SOMMAR

Sist men inte minst vill jag tipsa om sommarens kanske enklaste, men godaste efterrätt. En klassisk sockerkaka med citron, toppad med färska jordgubbar och krämig vaniljgrädde. Avsluta med att strö över blommor från syrén för att sätta pricken över i.

xx, Sofi